Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

-->
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210-7628700

SEBAMEDΗ Sebapharma GmbH & Co. ιδρύθηκε το 1957 κι έκτοτε παρασκευάζει κι εμπορεύεται υψηλής ποιότητας προϊόντα δερματολογικής φροντίδας. Σήμερα, εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο (σε περισσότερες από 60 χώρες) και απασχολεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Χάρη στη διάσημη γραμμή προϊόντων Sebamed, παραμένει πρωτοπόρος στα φαρμακευτικά πριοϊόντα δερματολογικής χρήσης με ουδέτερο pH 5.5 για υγιές δέρμα, προσφέροντας κορυφαία περιποίηση για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, αλλά και για την ασφαλή και εξειδικευμένη φροντίδα βρεφών και παιδιών.

ATACHE


Η ATACHE SCIENTIFIC COSMETIC, με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δερματολογίας, διαθέτει άριστα καραρτησμένη ομάδα από ανθρώπους ειδικευμένους στις διάφορες ιδιαιτερότητες του δέρματος. Από την ίδρυσή της το 1983 έως και σήμερα έχει σταθερό και συγκεκριμένο σκοπό: να διεξάγει έρευνες με πολύ αυστηρά κριτήρια και να παρασκευάζει προϊόντα άριστης ποιότητας. Πρωτοπόρος πανευρωπαϊκά στη χρήση της ρετινόλης και της Βιταμίνης C, προσφέρει 30 χρόνια τώρα ασφαλή και ποιοτικά καλλυντικά.

NACRIDERMH εταιρεία nacriderm ιδρύθηκε το 1979 κι έκτοτε αποτελεί πρωτοπόρο στη γαλλική φαρμακευτική αισθητική δημιουργώντας προϊόντα εξειδικευμένα στη φροντίδα του ερυθρού και κυρίως του ευαίσθητου δέρματος, τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης και των δερματολογικών παθήσεων. Η εταιρεία παραμένει ανεξάρτητη από βιομηχανικές ή οικονομικές ομάδες και είναι γνωστή για την ποιότητα και την πρωτοπορία της σε δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο.

O-PUR


Το καθαρό οξυγόνο O-PUR παρασκευάζεται και συσκευάζεται από τη F.W. Klever GmbH, μια εταιρεία με έδρα το Aham της Γερμανίας. Η παραγωγή διεξάγεται κάτω από φαρμακευτικές συνθήκες παραγωγής, σύμφωνα με το GMP (Good Manufacturing Practises). Τακτικοί έλεγχοι διεξάγονται και από το τοπικό υπουργείο υγείας διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα του προϊόντος.

 

ASACPHARMA

 

H Asacpharma είναι μια Ισπανική φαρμακευτική εταιρία με διεθνή παρουσία, αφιερωμένη στην κατασκευή και εμπορία φαρμάκων, δικής της έρευνας και άδειας, εμβολίων, καινοτόμων καλλυντικών και σκευασμάτων με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης.

Η εταιρία επικεντρώνεται σε πέντε κυρίως θεραπευτικούς τομείς: στον οστικό-μυϊκό, στην αλλεργιολογία, στην ανοσοθεραπεία, στη δερματολογία και στα καινοτόμα επιστημονικά καλλυντικά.

Από την ίδρυσή της το 1969 η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Αλικάντε της Ισπανίας. Για την ανάπτυξη των προϊόντων της έχει πέντε εργοστάσια. Τρία στην Ισπανία, ένα στο Μαρόκο και ένα στην Βραζιλία.

Η σειρά CPI αποτελείται από προϊόντα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δερματολογικών προβλημάτων.